VZTAHY

Vítejte v rubrice na téma "VZTAHY".

V rubrice \"VZTAHY\" najdete články, úkoly a výzvy k harmonizaci Vašich vztahů. Pod pojmem vztahy přitom myslím především vztahy partnerské a vztahy s našimi dětmi, kterým je ale primárně určena rubrika \"DĚTI A NEVÝCHOVA\".  Najdete zde i články na téma vztahů s rodiči, sourozenci, příbuznými a také s přáteli i širokým okolím. 

Klíčovým prostředkem k pochopení a uzdravení našich vztahů je princip \"zrcadlení\", protože jak uvnitř, tak vně. Budu Vás provázet tématy, které Vám pomohou vidět prvotní příčiny potíží ve vztazích, které řešíte. Protože nic se neděje náhodou. Protože vše se vším souvisí. A to ve vztazích platí obzvlášť.

 

Mnoho lidí dnes slaví Silvestra, aby zítra mohli přivítat Nový rok 2017. Možná i vy patříte mezi ně. Možná i vy dnes slavíte konec kalendářního roku, abyste mohli zítra přivítat začátek nového roku 2017. A možná právě teď čekáte, že vám do tohoto nového roku popřeji hodně Lásky, zdraví, štěstí a splněných snů.

Čtěte více zde.

Dnes, 21. prosince 2016 v 11:45 hodin nastal první zimní den. V čase zimního slunovratu je Slunce nejdále od Země, v nejzazším bodu své dráhy ve znamení Kozoroha, ve své temné části a začíná se navracet blíže k Zemi a nám tak opět přibývá světla. Čas zimního slunovratu miluji, protože je to čas plný kouzel, tajemství, rozjímání a vlastního znovuzrození. Je to čas, kdy se přání mohou začít zhmotňovat, kdy můžeme najít vše, co hledáme a potřebujeme najít.

Čtěte více zde.

Partnerské vztahy jsou pro nás alfou a omegou. Na naší Cestě k probuzení jsou naší důležitou součástí. Co si počít, když to ale nefunguje? Jde vůbec najít skvělý vztah?
Dnešní článek obsahuje jednu radu, kterou se řídilo už mnoho Žen a díky tomu je dnes jejich Muži nosí na rukou. Přidáte se k Tvůrcům nádherného partnerství? :) Pokud ano, budu ráda, protože je to sice těžká Cesta, ale o to cennější poklad leží na jejím konci! <3

Čtěte více zde.

Maminka… nejdůležitější osoba našeho Života. Žena, v níž a z níž se rodíme, je naší branou do tohoto Života. Jakou maminku si vybereme, takové nastavení si volíme sami pro sebe. Jakou maminku si vybereme, takový vztah získáme k sobě, k Životu, ke svým dětem a k mateřství vůbec a také k radosti ve svém Životě.

Čtěte více zde.

Dnes pro vás mám článek na jedno bolavé téma. Pokud cítíte bolest, (c)hlad, touhu, žal, lítost...  ve svém srdci, pak je dnešní článek právě pro vás. Trochu delší, ale věřím, že o to důležitější. Buďte s Láskou a v Lásce. Protože vy jste LÁSKA. Jste TVŮRCI VLASTNÍCH ŽIVOTŮ. Nic se neděje náhodou. VŠECHNO SE VŠÍM SOUVISÍ. <3

Čtěte více zde.

Již dnes se v mnoha městech a vesnicích rozhořely či rozhoří ohně. Nadešel čas Čarodějnic, den ohňů, nadešel čas svátku BELTAINE. Tato noc patří pradávnému svátku, který je zasvěcen oslavě Života, plodnosti, plození, spojení a propojení. Je to čas, kdy všechno kolem kvete a ne nadarmo je tato noc předzvěstí zítřejšího 1. máje, dne, kdy si zamilovaní vyměňují polibky pod rozkvetlou třešní. 

Čtěte více zde.

Možná to taky znáte... snažíte se o změnu, o vlastní rozvoj, o vlastní probuzení, nebo prostě pracujete na tom, aby zmizelo nějaké vaše trápení, nějaká bolest. A ať se snažíte jakkoliv, vaše snaha je marná. Měla jsem to taky tak. Celý život něco jsem hledala, čekala jsem na různé „AHA“ momenty, na stav blaženosti, na odpovědi a na smysl toho všeho. Zkoušela jsem různé Cesty, různé přístupy, až jsem našla techniku přepisu limbického otisku, která byla tím, co jsem celý svůj Život hledala. Jaká je má zkušenost a o čem limbický otisk je, si můžete přečíst v dnešním článku. =)
Čtěte více zde.

POCIT VINY. Jeden z nejnesnesitelnějších pocitů. Pocit, který zažívá hodně maminek, které mají tendenci být superženami a supermatkami. Co to vlastně ten POCIT VINY je? A jak se s ní dá vyrovnat? Lze to vůbec? Pojďte si spolu přečíst něco o tomto pocitu a uvidíte, že možné je všechno. :)
Čtěte více zde.

Dnešní článek bude na téma terapie a jevů, ke kterým v průběhu terapie dochází ať už na samotné terapii, nebo v běžném životě. Téma, s kterými na terapii chodíme, si nejspíš dokážete představit. Víte ale, jak může reagovat na terapii vaše tělo?  Nebo váš partner, vaše děti a vaše okolí? A víte, čeho je schopen váš strach z uzdravení? Nebo že vás může zastavit jev  zvaný terapeutický přenos? Pokud hodláte navštěvovat terapii, nebo na ni již chodíte, měli byste být s těmito jevy seznámeni.
Čtěte více zde.

Máte někdy vztek? Podlehnete někdy hněvu a nevíte, co s ním? Jak se cítíte, když hněv pomine, propadáte lítosti a sebeobviňování, že jste selhali a třeba křičeli na někoho, na kom vám záleží, na svého partnera, dítě? Pokud jste odpověděli na něco ano, pojďte se se mnou dnes podívat na emoci jménem vztek.
Čtěte více zde.

Spokojenost v partnerském vztahu je něco, po čem touží většina z nás. Většina z nás si přeje, aby jeho vztah s partnerem byl plný Lásky, harmonie a souznění. Místo toho hodně lidí žije svůj Život s tím, že po takovém vztahu touží, ale žijí něco jiného. Proč tomu tak je? Proč je partnerství takovým tématem? Proč v něm zkrátka nejsme spokojeni, byť po tom tak toužíme? Odpovědí se podle mě nabízí několik. Tou hlavní odpovědí je ale podle mě nepochopení či neznalost základních principů partnerství. Toto nepochopení či neznalost pak způsobují, že ať se snažíme, jak se snažíme, výsledek je jiný, než je si přejeme. Jaké jsou tedy ony principy? Pojďme se na ně v krátkosti podívat v partnerském desateru.
Čtěte více zde.

Partnerství a vztahy. Jedna z nejdůležitějších oblastí našeho Života. Nejjednodušší a nejtěžší zároveň. Čím jiným začít úvodní příspěvek na blogu na téma vztahy a partnerství, než tím nejstarším příběhem všech vztahů na Zemi? Ano, dnes bude řeč tak trochu z historie. Ať už ten příběh znáte jakkoliv, čtěte dál. Třeba věci budou jinak, než si myslíte, že se budou dít. Abyste nezaháleli hned ze startu, mám na Vás otázku: Víte, jak se jmenovala první žena? Možná bychom měly znát její jméno, co myslíte? A jak se tedy jmenovala, víte? Pokud jste odpověděly, že Eva, čtěte dál starý příběh, který s Vámi nyní chci sdílet.
Čtěte více zde.