INSPIRACE

Vítejte v rubrice na téma "INSPIRACE".

V rubrice „INSPIRACE“ najdete různé články, úkoly, výzvy, náměty a příběhy k přemýšlení i k inspiraci pro Váš vlastní seberozvoj, motivační videa, citáty, tipy na knihy k přečtení či filmy ke shlédnutí.
Zároveň zde najdete návody a tipy na tvořní, tzv. „DYI – do it yourself“.

Vystřel a zapomeň

Když se v nás zrodí nějaká myšlenka, nějaký nápad, roztočí se v nás energie, která nás volá po naplnění našeho snu, volání či poslání. Tato tajemná energie nás vede krok za krokem naší Cestou k tomu, abychom naplnili toto volání a došli do míst, které potřebujeme najít. Umění odpoutat se od toho, co chceme, nelpět na splnění svého snu... to je podmínkou toho, abychom uspěli. Láska a důvěra v to, že se vždy děje vše tak, jak má, je klíčem k úspěchu.

Čtěte více zde.

Proč a k čemu je dobré znát svou cenu? Míra vlastní ceny je přímo úměrná tomu, jak moc si vážíme sami sebe a zda věříme v sebe a v to, že JSME DOST DOBŘÍ. Tohle \"dost dobrý\" není o srovnávání se s nikým a ničím. Je to o poznání sebe samého. O poznání a SMÍŘENÍ SE S TÍM, KDO JSME. Když známe sami sebe, své silné a slabé stránky, pak víme KDO JSME, CO OD ŽIVOTA CHCEME A CO MU MŮŽEME NABÍDNOUT

Čtěte více zde.

Každou chvíli si můžeme vybrat, jakým směrem se bude náš Život ubírat. Co si pro sebe vyberete? Vyberete si strach a stres, nebo Lásku a radost? Každá chvíle je magická a každý okamžik TADY A TEĎ je tím, který může změnit vše. Záleží na tom, jak se rozhodnete? :)

Čtěte více zde.

Mnoho lidí dnes slaví Silvestra, aby zítra mohli přivítat Nový rok 2017. Možná i vy patříte mezi ně. Možná i vy dnes slavíte konec kalendářního roku, abyste mohli zítra přivítat začátek nového roku 2017. A možná právě teď čekáte, že vám do tohoto nového roku popřeji hodně Lásky, zdraví, štěstí a splněných snů.

Čtěte více zde.

„ČÍM HŮŘ, TÍM LÍP.“ Říkáte si, co je to za bláznivý titulek? :) Vždyť přece každý chceme, abychom se měli lépe, tak proč čím hůře, tím lépe? Pokud  vás zajímá tak trochu jiný pohled na potíže, které nás v Životě potkávají, tak je tenhle článek přesně pro vás. :)

Čtěte více zde.

Čím jiným po prázdninách a odpočinku začít, než novým začátkem, novými projekty, novými cíli? :)
Ale na to bude potřeba jedné věci, a to vytvořit si pro všechny ty nové prožitky nové místo...

Čtěte více zde.

Jak se naučit rozhodovat se sami za sebe ne podle toho, co od nás očekávají ostatní (a co my si myslíme, že očekávají), ale co od sebe čekáme my sami? Jak poznat, který náš vnitřní hlas je ten pravý, ten náš vlastní? Jak se dozvědět, co jsme ještě my a co už ne?  Přečtěte si dnešní článek a nechte se inspirovat voláním vaší vnitřní pravdy. :)

Čtěte více zde.

Hodně lidí v Životě čeká na ten správný okamžik, na tu správnou chvíli, až ten udělá či neudělá tamto či ono, až nastane nějaká chvíli… Velmi často čekáme, až dosáhneme něčeho, o čem si myslíme, že nám to přinese štěstí.  Některým z nás se podaří onoho vysněného cíle dosáhnout, ale někdy ani pak nezažíváme ten kýžený pocit vděčnosti a radosti. Kde je tedy ten zakopaný pes??? Proč necítíme stálou radost a vděčnost za to, že žijeme právě náš Život?

Čtěte více zde.

Hledáte klíč ke svému štěstí? A co když to není potřeba… ?!

Co když není potřeba žádného hledání? Co když to jediné, co potřebujeme, je pochopení toho, kde hledat své štěstí? A kde ho vlastně hledat?

Čtěte více zde.

TEN SPRÁVNÝ ČAS PRO ZMĚNU JE PRÁVĚ TEĎ. NE ZÍTRA, NE JINDY, ALE TEĎ.
Chcete něco změnit? Bojíte se? Já taky. :)
Ale všichni máme právo volby. A tak je otázkou, zda se necháme paralyzovat tímto strachem, nebo ho překonáme...? Hmm... co vy na to? ;)

Čtěte více zde.

Blíží se doba letních dovolených a především PLAVEK a s tím přichází i tlak především na nás Ženy, abychom přijaly vzor krásných hubeňoučkých opálených modelek a přiblížily vzhled svých Těl k tomuto obrazu ženství. Pokud je to váš cíl a přináší vám radost, pak je to bezva. :) Pokud ale cítíte tlak, pokud se ve svém Těle necítíte jako doma a RADOSTNĚ, pokud chcete na svém Těle něco změnit, protože se v něm necítíte příjemně, pak pojďte se mnou do 40. denní výzvy k radostnému prožívání ve vašem Těle.

Čtěte více zde.

Dneska si dovolím jednu malou úvahu, která ve mně zraje, když při našich společných sdíleních poslouchám vaše příběhy a vaše životní Cesty za vašimi splněnými sny. Jako v těch inspirativních videích, co máme tak rádi. Někdo je na dně, nebo se mu nedaří, lidé či okolnosti či všechno dohromady jsou proti němu a on i přes tyto všechny útrapy na konci dosáhne toho, po čem touží. Waw!!! Chcete vědět, jak si splnit sny? Pojďte se inspirovat v dnešním článku. :)

Čtěte více zde.

Již dnes se v mnoha městech a vesnicích rozhořely či rozhoří ohně. Nadešel čas Čarodějnic, den ohňů, nadešel čas svátku BELTAINE. Tato noc patří pradávnému svátku, který je zasvěcen oslavě Života, plodnosti, plození, spojení a propojení. Je to čas, kdy všechno kolem kvete a ne nadarmo je tato noc předzvěstí zítřejšího 1. máje, dne, kdy si zamilovaní vyměňují polibky pod rozkvetlou třešní. 

Čtěte více zde.

HAPPY OSTARA! ANEB LASKAVÝ SVÁTEK JARNÍ ROVNODENNOSTI VÁM VŠEM!
Oslavme spolu tento silný svátek jarní rovnodennosti. Oslavme spolu den, kdy opět a znovu vítězí Život nad Smrtí, Dobro nad Zlem, Světlo nad Temnotou. V dnešní den splývají hranice světla a tmy na pomezí. Splývají v bod, který Čarodějky chrání, protože znají jeho moc. Vítejte ve světě starých mouder, znalostí přírodních cyklů a čar.
Čtěte více zde.

Čtete rádi? A máte rádi, když jsou to knížky, které vás zase o kus posunou někam dál a rozšíří vaše obzory?
Já ano. Miluji čtení knih a ještě víc to, když mám na jejich čtení čas. :)
A tak jsem se rozhodla sepsat seznam knih, které podle mě stojí za přečtení. Zatím je to jen výčet několika z nich, myslím, že budete některé určitě znát.
Čtěte více zde.

Hledáte lak, který Vám dlouho vydrží a který bude bez obsahu jedovatých látek?
Přečtěte si můj článek o tom, jak jsem testovala nové laky Sally Hansen a jak jsem s nimi byla spokojená.
Čtěte více zde.

Potřebujete protiskluzové ponožky a nemůžete najít vhodné v obchodech? Přečtěte si tento článek a podívejte se, jak si snadno a rychle vyrobit takové ponožky doma.
Čtěte více zde.

Dneska mám pro Vás kartičky na téma \"OŘECHY A SEMÍNKA\". V souboru najdete 9 stran montessori karet s přehledem ořechů a semínek včetně jejich skořápek či obalů a stromů či keřů, na nichž rostou. Karty mají více způsobů použití, záleží na věku dítěte a na tom, jaké smysly budete chtít rozvíjet. Pokud si dáte trochu práce, můžete kromě pozorování rozvíjet hmat, čich i chuť a můžete je postupně rozšiřovat a používat i několik let.
Čtěte více zde.